TOTUL DESPRE EXTENSII DE GENE 2D,3D,4D,5D.

TEHNICA VOLUME.

 

 

Iata cateva intrebari ale clientilor nostri si cateva informatii pe care trebuie sa le stii:

 

1. Ce sunt extensiile de gene 2D, 3D, 4D, 5D, etc?

Atunci cand mai multe gene sunt aplicate pe o geana naturala printr-o metoda de izolare individuala si pentru metoda de creare a unui evantai "fanning", acest proces se numeste VOLUME. Extensiile de gene folosite in cadrul acestei proceduri sunt foarte fine/subtiri. 

În cazul în care 2 extensii de gene sunt aplicate pe o geana naturala, aceasta procedura este descris ca fiind 2D, în cazul în care 3 extensii de gene sunt aplicate pe o geana naturala, atunci aceasta procedura este descris ca fiind 3D, etc.

In exemplul de mai jos, va prezentam 5D corect:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Ce reprezinta tehnica VOLUME in cadrul Lash Lounge Studio?

Aceasta tehnica complet revolutionara, lansata in luna septembrie 2016 este cea mai recenta si unica tehnica disponibila pe piata. A fost special conceputa sa combine cele mai bune aspecte din tehnica clasica si cea de volum, in relativ aceeasi durata de timp.

Tehnica Volume in cadrul Lash Lounge Academy este speciala deoarece spre deosebire de alte saloane, unde clientul poate alege doar una dintre variantele D, cu aceasta tehnica noi reusim o combinatie de 2D, 3D, 4D, 5D, toate intr-un singur set. 

 

 

4. Cat timp rezista?

Ca si extensiile de gene fir cu fir claisce, pot rezista de la 2-6 saptamani. Depinde de viata/rutina fiecarei persoane in parte si bineinteles de gena fiecaruia (de cat de repede creste firul de par in general).

Genele naturale sunt în continuă creștere și cadere, la fel ca parul de pe cap, dar un ciclu mult mai scurt. La momentul primului set de extensii de gene, toate genele naturale vor fi în diferite etape din ciclul lor. Pe o perioadă de 2-6 săptămâni o parte din genele naturale vor ajunge la sfârșitul ciclului și vor cadea, odata cu ele si extensia. O geana noua, naturala va creste in loc. La programarea pentru umplere/retusare vom adăuga extensii pe genele naturale noi care au crescut pentru a înlocui extensiile care sunt pierdute din cauza caderii naturale.

 

5. Ingrijire si intretinere 

Extensiile de gene sunt minunate pentru ca sunt extrem de usor de intretinut. Este interzis sa intre in contact cu apa in primele 24 de ore dupa aplicare si nu poti folosi produse cosmetice si demachiante pe baza de ulei in zona ochilor. Daca doresti sa folosesti mascara, trebuie sa folosesti un mascara special pentru extenii de gene (intreaba tehnicianul pentru astfel de produse). Cea mai buna ingrijire este sa le lasi in pace, acesta fiind motivul pentru care sunt atat de geniale -  te trezesti dimineata cu un look odihnit, ca si cum machiajul si mascara sunt deja la locul lor.

Vei primi un leaflet de intretinere a extensiilor de gene la finalul fiecarui proces de aplicare.

 

6. Pot sa-mi vad de activitatile de zi cu zi?

Absolut. Dupa cele 24 de ore, poti sa mergi sa inoti, poti sa mergi la gym, la sauna, sa faci tot ceea ce faci intr-o zi obisnuita.

 

7. Ce fel de produse se folosesc?

Lash Lounge Studio este in parteneriat cu brand-uri de renume din Marea Britanie. Toate produsele folosite in cadrul studio-ului nostru sunt ISO aprobate medical si sunt considerate produse de lux. Nici unu produs nu contine formaldehyde (produs chimic periculos care se gaseste adesea in multi din adezivii de gene de piata). Tehnicienii nostri detin certificate obtinute in urma cursurilor la Londra, iar diplomele lor sunt recunoscute de catre GUILD of Beauty Therapists UK.

 

 

PENTRU SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ! 

Atentie: nu acceptati produse fara eticheta sau produse din tari care fac parte din Lumea a Treia, aceste produse pot contine substante chimice nocive.  

 

 

 

Brands

 

0364-101953                                                                           

0746-568052

 

 

 

 Str Plopilor, nr 62 (cladirea Nobori)

 Interfon tasta 31, et 1.

 Cluj-Napoca, 400379

 Tel fix: 0364-101-953

 Tel mobil: 0746-568-052

 E-mail: office@extensiidegenecluj.ro 

 

 Str Plopilor, nr 62 (cladirea Nobori)

 Interfon tasta 31, et 1.

 Cluj-Napoca, 400379 

 Tel fix: 0364-101-953

 Tel mobil: 0732-116-453

 E-mail: office@extensiidegenecluj.ro