TOTUL DESPRE EXTESII DE GENE FIR CU FIR.

TEHNICA CLASICA.

 

Iata cateva intrebari ale clientilor nostri si cateva informatii pe care trebuie sa le stii:

 

1. Ce sunt extensiile de gene fir cu fir?

Extensiile de gene fir cu fir sunt un nou serviciu foarte popular care lungeste si ingroasa propriile gene naturale. Extensiilen de gene Lash Lounge sunt componente unice de gene sintetice care sunt curbate pentru a reproduce o geana naturala. Acestea sunt aplicate pe fiecare geana naturala fir cu fir, una cate una, cu ajutorul unui adeziv special, pentru un aspect natural, frumos și atragator. Sunt practic atat de usoare ca si greutate, incat nu le simti. Nu vor deteriora genele naturale, astfel încat poti sa alegi să le porti în permanenta.

 

3. Cat dureaza procesul de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir?

Procesul de aplicare extensii gene fir cu fir este foarte relaxant, nu implica nici un fel de durere, majoritatea clientilor adorm. Dureaza in medie intre 1,30 min - 2 ore pentru un set complet. Procesul de retusare/umplere dureaza mai putin, difera insa de la client la client, in functie de cat timp a trecut de la ultima aplicare. 

 

4. Cat timp rezista extensiile de gene?

Pot rezista de la 2-6 saptamani. Depinde de viata/rutina fiecarei persoane in parte si bineinteles de gena fiecaruia (de cat de repede creste firul de par in general).

Genele naturale sunt în continuă creștere și cadere, la fel ca parul de pe cap, dar un ciclu mult mai scurt. La momentul primului set de extensiide gene, toate genele naturale vor fi în diferite etape din ciclul lor. Pe o perioadă de 2-6 săptămâni o parte din genele naturale vor ajunge la sfârșitul ciclului și vor cadea, odata cu ele si extensia. O geana noua, naturala va creste in loc. La programarea pentru umplere/retusare vom adăuga extensii pe genele naturale noi care au crescut pentru a înlocui extensiile care sunt pierdute din cauza caderii naturale.

 

5. Cum imgrijesc si intretin extensiile de gene?

Extensiile de gene sunt minunate pentru ca sunt extrem de usor de intretinut. Este interzis sa intre in contact cu apa in primele 24 de ore dupa aplicare si nu poti folosi produse cosmetice si demachiante pe baza de ulei in zona ochilor. Daca doresti sa folosesti mascara, trebuie sa folosesti un mascara special pentru extenii de gene (intreaba tehnicianul pentru astfel de produse). Cea mai buna ingrijire este sa le lasi in pace, acesta fiind motivul pentru care sunt atat de geniale -  te trezesti dimineata cu un look odihnit, ca si cum machiajul si mascara sunt deja la locul lor.

Vei primi un leaflet de intretinere a extensiilor de gene la finalul fiecarui proces de aplicare.

 

6. Pot sa-mi vad de activitatile de zi cu zi?

Absolut. Dupa cele 24 de ore, poti sa mergi sa inoti, poti sa mergi la gym, la sauna, spa, practic sa faci tot ceea ce faci intr-o zi obisnuita.

 

7. Ce fel de produse se folosesc?

Lash Lounge Studio este in parteneriat cu brand-uri de renume din Marea Britanie. Toate produsele folosite in cadrul studio-ului nostru sunt ISO aprobate medical si sunt considerate produse de lux. Nici unu produs nu contine formaldehyde (produs chimic periculos care se gaseste adesea in multi din adezivii de gene de piata). Tehnicienii nostri detin certificate obtinute in urma cursurilor in Londra, iar diplomele lor sunt recunoscute de catre GUILD of Beauty Therapists UK.

 

8. Exista mai multe stiluri, lungimi, arcuiri pentru extensiile de gene?

Da. Avem o varietate de lungimi de extensii gene (de la 7mm la 15mm), grosimi (0,05mm, 0.07mm, 0.10mm, 0.12mm, 0.15mm, 0.20mm, 0.25mm) si arcuiri (B, C, D). Fiecare aplicare este personaliza in functie de constitutia fetei si in fuctie de dorintele si asteptarile fiecarui client.

 

PENTRU SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ! 

Atentie: nu acceptati produse fara eticheta sau produse din tari care fac parte din Lumea a Treia, aceste produse pot contine substante chimice nocive.  

                       

Brands

 

0364-101953                                                                           

0746-568052

 

 

 

 Str Plopilor, nr 62 (cladirea Nobori)

 Interfon tasta 31, et 1.

 Cluj-Napoca, 400379

 Tel fix: 0364-101-953

 Tel mobil: 0746-568-052

 E-mail: office@extensiidegenecluj.ro 

 

 Str Plopilor, nr 62 (cladirea Nobori)

 Interfon tasta 31, et 1.

 Cluj-Napoca, 400379 

 Tel fix: 0364-101-953

 Tel mobil: 0732-116-453

 E-mail: office@extensiidegenecluj.ro