Despre noi

   extensii de gene Cluj-Napoca, tratament LVL- lungime. volum. arcuire. mascara semi-permanent Cluj-Napoca, make-up profesional Cluj-Napoca.

 

       Lash Lounge Studio, localizat in Cluj-Napoca, este un studio profesional de Extensii de gene fir cu fir semi-permanente, LVL si Make-Up Profesional. Suntem o echipa tanara si pasionata de ceea ce facem. Tehnicienii nostri detin certificate obtinute in urma cursurilor la Londra, iar diplomele lor sunt recunoscute de catre GUILD of Beauty Therapists UK. Va oferim servicii exceptionale, personalizate fiecarui client in parte. In studio-ul nostru gasesti atat o atmosfera prietenoasa si relaxanta, cat si o consultanta profesionala.

 

     Lash Lounge Studio este in parteneriat cu brand-uri de renume din Marea Britanie. Toate produsele folosite in cadrul studio-ului nostru sunt ISO aprobate medical si sunt considerate produse de lux. Nici unu produs nu contine formaldehyde (produs chimic periculos care se gaseste adesea in multi din adezivii de gene de piata). Pentru serviciul de Make-Up folosim doar brand-uri profesionale cum ar fi: Mac, Make Up For Ever, Kryolan, Illamasqua, Shu Uemura, Guru Makeup, Inglot, Anastasia Beverly Hills, Dior, Chanel, Atelier Paris, Bobbi Brown.

 

    Lash Lounge Studio doreste sa mentina cele mai inalte standarde pentru clientii sai, folosind doar produse de lux. Ca si afacere, suntem dedicati catre inovatie si dezvoltare, pentru a putea oferi clientilor nostri cel mai bun produs, seriviu si experienta.

 

    Suntem cei mai buni, nu veti gasi calitatea noastra in alta parte - garantat!

LOCATIA NOASTRA

Brands

 

0364-101953                                                                           

0746-568052

 

 

 

 Str Plopilor, nr 62 (cladirea Nobori)

 Interfon tasta 31, et 1.

 Cluj-Napoca, 400379

 Tel fix: 0364-101-953

 Tel mobil: 0746-568-052

 E-mail: office@extensiidegenecluj.ro 

 

 Str Plopilor, nr 62 (cladirea Nobori)

 Interfon tasta 31, et 1.

 Cluj-Napoca, 400379 

 Tel fix: 0364-101-953

 Tel mobil: 0732-116-453

 E-mail: office@extensiidegenecluj.ro